Conducere auto

Conducere vehiculCe e cind te visezi conducind un automobil? Pentru femeie e sigur o dorinta de emancipare pentru ca vrei si tu masina ta si mai ales sa conduci (cum fac barbatii).

Pentru barbat este un sentiment de incredere in fortele proprii, pentru ca el este conducatorul (nu face parte dintr-o grupa de condusi) si sugereaza dorinta de a parveni (daca este angajat).

Pentru ambii, barbat si femeie – din punct de vedere sexual – este placerea autoerotismului descoperit in copilarie si revenit pe cai ascunse in viata de adult.

La femei, autoerotismul sau narcisismul este mai pronuntat. Ele se plac (sau nu) mai mult pe ele insele si se simt bine cu ele. Atractia pentru ele insele e mai mare decit la barbati. De aceea, asemenea vise in care conduc le dau o placere mult mai intensa.

Dar a conduce un vehicul inseamna si un mod de a-ti duce viata pe cont propriu dupa cum ai chef si nu supunindu-te exigentelor colective. Este un simbol al autodeterminarii si poate avea efecte si in planul carierei: scriitor, inventator, muzician etc,

In fine, vehiculul este si un simbol al doctrinei spirituale, ca de pilda la budisti unde gasim Marele si Micul vehicul, desemnind specificul fiecarei forme de spiritualitate. Daca conduci un asemenea vehicul inseamna ca metoda ta este foarte personala, poate o contributie originala la ceea ce au adus altii.

Posteaza un vis sau comenteaza

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: